CASH TROC is also available in your country: USA. Start the best deals here now!

Privcacy


Privacy

Uw privacy is een belangrijk onderdeel van onze relatie met u. Het beschermen van uw privacy is slechts een onderdeel van onze missie om u te voorzien van een veilige webomgeving. Bij het gebruik van onze website met inbegrip van onze diensten, zullen uw gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Bijdragen op onze blog of op ons forum zijn open voor het publiek te bekijken; dus laat je persoonlijke gegevens niet te plaatsen in de omgang met anderen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor dergelijke acties, want het is uw verantwoordelijkheid om de juiste en veilige content op onze site te plaatsen. We zullen niet delen, verhuren of uw gegevens delen met derden.

Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij technische informatie over uw computer en hoe u onze website bezoekt en deze informatie te analyseren, zoals Internet Protocol (IP) adres van uw computer, het gebruikte besturingssysteem door uw computer, de browser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox, Internet Explorer of een andere) uw computer gebruikt, de naam van uw internet service provider (ISP), de Uniform Resource Locator (URL) van de website van waaruit u te komen en de URL waar u gaan volgend en bepaalde operationele statistieken, zoals het aantal keren dat u onze website gebruikt. Deze algemene informatie kan worden gebruikt om ons te helpen beter te begrijpen hoe onze site wordt bekeken en gebruikt. We kunnen deze algemene informatie over onze site met onze zakelijke partners en het grote publiek te delen. Zo kunnen we de informatie over het aantal dagelijkse unieke bezoekers van onze site delen met potentiële zakelijke partners of ze gebruiken voor reclamedoeleinden. Deze informatie zal een van uw persoonlijke gegevens die kunnen worden gebruikt om contact met u of u te identificeren bevatten.

Toen we plaatsen koppelingen of banners naar andere sites van onze website, dan kunt u er rekening mee dat we niet dit soort inhoud of praktijken of het privacybeleid van die sites te controleren. Wij onderschrijven of aannemen niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of informatie verzamelen praktijken van een ander dan websites gerund door LaraClassified website.

We gebruiken de hoogst beschikbare veiligheidsstandaard om uw persoonlijk identificeerbare informatie tijdens het transport te beschermen voor ons. Alle gegevens die zijn opgeslagen op onze servers worden beschermd door een beveiligde firewall voor het onrechtmatig gebruik of de activiteit kan niet plaatsvinden. Hoewel wij er alles aan doen om uw persoonlijke gegevens tegen verlies, misbruik of wijziging door derden te beschermen, moet u zich ervan bewust dat er altijd een risico dat kleine goedwillende mensen komen om een ​​uitweg te vinden om onze veiligheid systeem te dwarsbomen, of dat Internet transmissies worden onderschept.

Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving, te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen gedeelten van dit privacybeleid op elk moment en van tijd tot tijd. Deze veranderingen zullen openbaar worden getoond op onze site. Wanneer u onze site bezoekt, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons privacybeleid. Uw voortgezet gebruik van deze website vormt uw blijvende akkoord met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van ons privacybeleid, moet je stoppen met het gebruik van onze website.